Retsept: 600g kohupiima 3 munakollast 1,5dl nisujahu 1,5spl suhkrut veidi soola serveerimiseks moosi või hapukoort Valmistamine: Sega kohupiim, munakollased, jahu, suhkur ja sool. Sõtku ühtlaseks tainaks. Raputa käele ja lauale jahu, vormi tainas käte vahel väikesteks pallideks ja vajuta laiaks. Kasta sõrnikud jahusse. (Kui aega on, keera need fooliumisse ja tõsta pooleks tunniks külmkappi tahanema). Kuumuta pannil õli. Vajuta sõrnikud 1cm paksusteks pätsideks, kasta jahusse ning küpseta neid keskmisel kuumusel mõlemalt poolt 3-5 minutit, kuni sõrnikud on kuldpruunid.
teisipäev, 4. oktoober 2016
Sõrnikud (Vene köök)
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar