Kukeseene-suvikõrvitsapirukas
Muretainas: Täidis:
3 dl jahu 250 g kukeseeni
150 g võid 2 sibulat
1 muna 2 küüslauguküünt
1 tl soola soola ja pipart
1 tl küpsetuspulbrit 400 g suvikõrvitsat
200 g kodujuustu
2 muna
1 dl kohvikoort
100 g kitsejuustu
100 g riivjuustu
Valmistamine:
sega jahu käsitsi või köögikombainis küpsetuspulbri ja soolaga. Haki külm või jahuseguga ja lisa muna. Sega ühtlaseks taignaks ja suru 26 cm läbimõõduga vormi. Küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit. Prae kukeseened hakitud sibula ja küüslauguga läbi. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa kuubikuteks lõigatud suvikõrvits, kuumuta veel 5 minutit ja jahuta. Lisa kodujuust, munad ja koor ning vala segu eelküpsetatud põhjale. Puista peale kitse- ja riivjuustu. Küpseta veel 20-25 min.
Kamakreemi korvikesed
Kaerakorvike: Kamakreem:
250 g kaeraküpsiseid 200 ml vahukoort
75 g võid 300 g toorjuustu
2 spl kaerahelbeid 2 spl suhkrut
2 spl Nutellat 3 spl kamajahu
12 spl moosi
Valmistamine:

Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar