reede, 19. mai 2017

Tšillised Mehhiko šokolaadi-tassikoogid (5b ja LÕK)


Tainas:

120gr toasooja võid
1tl vanillisuhktut
100 gr suhkrut
2 tl punast tšillipipart peeneks hakituna
1 mina (valge ja kollane eraldatud)
100 gr tumedat šokolaadi
0,5 tl kaneeli
1 tl lahustuvat kohvipulbrit
näputäis soola
1 tl küpsetuspulbrit
100 gr jahu
1dl piima

valmistamine: vahusta toasoe või, suhkrud, peeneks hakitud tšilli omavahel. Lisa segades juurde munakollane. Sulata šokolaad veevannis ning lisa või-suhkruvahule. Sega kokku ülejäänud kuivained ning lisa vaheldumisi piimaga või suhkruvahule. Vahusta munavalge ning lisa ettevaatlikult segades tainale. Küpseta 180 kraadiga 15min.

Glasuur

200 gr toorjuustu
115 gr toasooja võid
75 gr suhkrut
1 tl vaniilisuhkrut
1 tl muskaatpähklit
0,5 tl cayenne pipart


Lisaks jooge vedelamat rabarberikisselli


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar