Tatrapuder
600 g tatart praadida üle pannil võiga
24 dl kuuma vett valada pruunistatud tatardele ja hautada kaane all. Aeg-ajalt koorida tekkinud vaht. Kui tatar on paisunud ja puder valmis, süüa putru hapukoorega.
Kaeraklii küpsised
Koostisained:
1 dl sulatatud võid (80g)
1 dl sulatatud võid (80g)
1dl suhkur
2spl nisujahu
2dl kaerakliisid
1tl küpsetuspulbrit
1 muna
Valmistamine:
1. sega kokku kuivained
2. lisa sulatatud või ja muna
3. sega krralikult läbi, moodusta pätsid
4. aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja suru õhukesteks
5. küpseta 200 kraadises ahjus u 7-8 minutit kuni küpsised on kuldkollased. küpsiseid saab kaks plaadi täit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar