teisipäev, 21. november 2017

Mehhiko köök

Mehhiko churrod

Koostisosad:
250 ml vett
100 g suhkrut
100 g võid
1 näpuotsatäis soola
200 g jahu
4 muna
50 g suhkrut
1 l õli

Valmistamine:
Kuumuta keemiseni vesi, suhkur, või ja sool suures pannis. Siis lisa jahu ja kuumuta madalama temperatuuriga ning sega regulaarselt kuni tainas on kuldkollane. Nüüd pane tainas kaussi ja lase jahtuda. Lisa munad ja mikserda kuni tainas on ühtlane. Pane tainas tähekujulise otsaga pritskotti. Kuumuta sügavamas pannis õli ja pigista pritskotist lühikesed pulgakesed õli sisse. Küpseta kuni mõlemad pooled on kuldpruunid. Tõsta churrod paberi peale nõrguma. Raputa üle kaneeli ja suhkruga.
Head isu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar