Teisipäev, 13. veebruar 2018

Kirsi-šokolaado braunid


Kirsi-šokolaadi braunid
Ained:
75g tumedat šokolaadi
75g võid
2 muna
2dl tumedat suhkrut (näiteks Demerara või fariinisuhkur)
1 1/2dl nisujahu
50g riivitud tumedat šokolaadi
1-2dl värskeid (või külmutatud) vaarikaid

Valmistamine:
Sulata kastrulis või. Lisa tükeldatud šokolaad ja sega, kuni šokolaad on sulanud. Vahusta munad suhkruga ja nirista vahustades hulka veidi jahtunud šokolaadi-võisegu. Sega ettevaatlikult hulka nisujahu  ja riivitud šokolaad. Vala võiga määritud vormi (soovitavalt 22x22cm). Vajuta taina sisse kirsid (külmutatud kirsse pole vaja eelnevalt sulatada). Küpseta 150 kraadi juures 45 minutit. Lase jahtuda ja lõika ruutudeks.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar