150 g võid
2 dl suhkrut
3 muna
1 tl küpsetuspulbrit
3 dl jahu
400 g rabarberit
TOSCA KATE:
150 g iiriseid, nt Kiss-Kiss
1 dl 35% koort
50 g võid
100 g mandlilaaste
Valmistamine:
1. Vahusta toasoe või ja suhkur. Lisa pidevalt vahustades ükshaaval munad. Puista juurde jahu ja küpsetuspulbri segu ning sega ühtlaselt.
2. Tükelda rabarber ja sega tainasse. Vala tainas suurde, 28 cm läbimõõduga või mitmesse väiksemasse võitatud rõngasvormining küpseta 200-kraadides ahjus 20 minutit, väikeseidkooke vähem.
3. Sulata kastrulis iirised, koor ja või. keeda 5 minutit ja lisa mandlilaastud. Vala eelküpsetatud põhjale ning küpseta veel 15 minutit.
Maasikavaht
Klaasitäis maasikaid80 ml suhkrut
1 munavalge
Valmistamine:
Purusta maasikad suhkruga. Lisa munavalge. Vahusta, kuni saad 1 liiter tugevat vahtu.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar