esmaspäev, 20. mai 2019

Kartuli- ja makaronisalat viineripirukatega (4b)

Vajaminevad ained:

1 külmutatud pakk pärmi lehttainast
1 purk hapukurki ja 1 värske kurk
Neli keedetud kanamuna, seitse minutit
1 pk makarone
1 pk lasteviinereid
1 rohke lihaga lastevorst
1 pk riivjuustu
1 pk 20% hapukoort
seitse keedetud kartulit
100g majoneesi
1 pk viinereid

Valmistamine:

Haki vorst, kartul, kurk, hapukurk ja keedetud munad. Jaota vorst kahte kaussi. Ühte lisa tükeldatud kartul ja hapukurk, teise värske kurk. Keeda makaronid, kurna ja jahuta. Sega valmis kaste hapukoorest ja majoneesist, lisa natuke soola ja suhkrut. Pane makaronid kaussi ja lisa pool kastmest ning sega. Teine pool kastmest lisa kartulisalatile.

Rulli tainas õhukeseks, lõika viinerilaiused ribad, raputa tainale riivjuustu. Rulli viiner tainasse ja suru otsad kokku. Küpseta kahesaja kraadi juures kakskümmend minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar