esmaspäev, 28. september 2020

Peekonikartulid ja juustukreem (kaheksale)

 16 suuremat kartulit

16 viilu toorsuitsupeekonit

JUUSTUKREEM:

400g fetajuustu

200g maitsestamata toorjuustu

1 väike punane sibul

16 päikesekuivatatud tomatit õlis

1dl hakitud peterselli

soola

pipart

Valmistamine:

Pese kartulid ja kaabi puhtaks, keeda 15 minutit soolakas vees ja poolita seejärel. Keera peekoniviilud ümber kartulipoolikute. Küpseta grillil või 225 kraadises ahjus vormi sees 10 minutit või kuni kartulid on pehmed ja peekon krõbe. Juustukreemi valmistamiseks mikserda kokku feta- ja toorjuust. Peenesta punane sibul ja lõika päikesekuivatatud tomatid ribateks, sega koos peterselliga juustukreemi hulka. Maitsesta soola-pipraga. Serveeri kuumi kartuleid koos juustukreemiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar