16 suuremat kartulit
16 viilu toorsuitsupeekonit
JUUSTUKREEM:
400g fetajuustu
200g maitsestamata toorjuustu
1 väike punane sibul
16 päikesekuivatatud tomatit õlis
1dl hakitud peterselli
soola
pipart
Valmistamine:
Pese kartulid ja kaabi puhtaks, keeda 15 minutit soolakas vees ja poolita seejärel. Keera peekoniviilud ümber kartulipoolikute. Küpseta grillil või 225 kraadises ahjus vormi sees 10 minutit või kuni kartulid on pehmed ja peekon krõbe. Juustukreemi valmistamiseks mikserda kokku feta- ja toorjuust. Peenesta punane sibul ja lõika päikesekuivatatud tomatid ribateks, sega koos peterselliga juustukreemi hulka. Maitsesta soola-pipraga. Serveeri kuumi kartuleid koos juustukreemiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar