Vaja läheb:
390 g nisujahu1 tl küpsetuspulbrit
1 tl soola
225 g võid
125 g suhkrut
125 g pruuni suhkrut
2 muna
0.5 tl vaniljesuhkrut
130 g valget šoklaadi
130 g kuivatatud jõhvikaid
Vahusta toasoe või suhkru ja pruuni suhkruga (või peab olema tõesti täiesti pehme, mitu tundi toas seisnud). Seejärel lisa munad ja vaniljesuhkur. Vahusta. Sega jahu, küpsetuspulber ja sool. Lisa need või segusse. Sega. Tükelda valge šokolaad ja jõhvikad ning sega taignasse. Vooli taignast suured "vorstikesed" ja aseta need kas küpsetuspaberi või toidukile sisse mähituna külma. Kui need on piisavalt tahkunud, lõika taigna vorstikestest rattad (küpsised). Küpseta neid küpsetuspaberiga kaetud plaadil umbes 200 kraadi juures 10-12 minutit. Aeg sõltub konkreetsest ahjust.
(retsepti jagas: Anna Katt)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar