Teisipäev, 22. märts 2022

Kevadrullid (5.klassid)

 Kevadrulle saab süüa riisipaberiga, lavaššiga või filotaignaga. Meie tegime küpsetatud kevadrulle lavaššiga ja värskeid riisipaberiga. 


1. prae pannil hakkliga koos riivitud suvikõrvitsaga, maitsesta soola ja kanamaitseseguga (pipar)
2. Küpseta kahelt poolt omlett kolmest munast (3 muna, 3spl piima või veett, soola, pipart)
3. Lõika umb 5cm pikkusteks ribadeks porgand, kurk, kapsas.

4. Pane lauale valmis kaussi ka riivjuust ning tšilli magushapu kaste.

5. Lõika lavaššileht 12ks (3x4) tükiks, pane iga ruudu sisse natuke igast toiduainest (omletiriba, kapsas, porgand, kurk, juustu) ja keera tihedalt kokku ning aseta paberiga kaetud ahjupannile.


küpseta kevadrulle 200 kraadi juures umb 10 min

6. Värskete kevadrullide tegemiseks aseta riisipaber sooja vette ning lase vees liguneda, kuni paber muutub pehmemaks, et sa saaksid seda rullida. Pane märg paber oma taldrikule, täida meelepärase sisuga ning keera rulli: kõigepealt ühe korra äär, siis küljed ja lõpuks rulli kõik kokku. Kasta kastme sisse ja söö.







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar