neljapäev, 6. oktoober 2016

Banaanipannkoogid (Tai köök)


Tainas:

225 g jahu
1 tl küpsetuspulbrit
1,8 dl kookospiima
1,8 dl väherasvast piima
2 kergelt lahtiklopitud muna
1 sl fariinsuhkurt
Õli panni määrimiseks

3 küpset viilutatud banaani

Kaste:

2 sl fariinsuhkrut
1 sl vett
1 sl kookospiima

Valmistamine:  

Sõelu jahu kaussi, sega hulka küpsetuspulber ja tee keskele lohk. Sega
omavahel kookospiim, piim, suhkur ja muna.
Nirista segu jahule, tainast pidevalt segades, kuni kõik on ühtlaselt
Segunenud. Jäta tainas 20 minutiks seisma.
Kuumuta pann. Sega banaaniviilud tainasse ja küpseta kas 2 või 4 kooki
korraga. Paari minutiga peaks kook olema pealt kuldpruun - siis on aeg pannkook ümber keerata. Isegi siis, kui keskelt paistab tainas mitte päris küpsenud.
Aseta koogid suurele taldrikule ja kata fooliumiga. Hoia neid soojas, kuni
Kõik koogid tehtud.
Nüüd sega suhkrut, vett ja kookospiima väikeses potis madalal
temperatuuril kümne minuti jooksul, kuni suhkur on lahustunud. Vala kaste
kannu. Serveeri kastmega piserdatud pannkooke kohe. Lisada võib veel
ka kookoshelbeid, banaaniviile, šokolaadikastet, jäätist. Peale
võib pigistada laimimahla.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar