Tainas:
225 g jahu
1 tl küpsetuspulbrit
1,8 dl kookospiima
1,8 dl väherasvast
piima
2 kergelt
lahtiklopitud muna
1 sl fariinsuhkurt
Õli panni
määrimiseks
3 küpset viilutatud
banaani
Kaste:
2 sl fariinsuhkrut
1 sl vett
1 sl kookospiima
Valmistamine:
Sõelu jahu kaussi,
sega hulka küpsetuspulber ja tee keskele lohk. Sega
omavahel
kookospiim, piim, suhkur ja muna.
Nirista segu
jahule, tainast pidevalt segades, kuni kõik on ühtlaselt
Segunenud. Jäta
tainas 20 minutiks seisma.
Kuumuta pann. Sega
banaaniviilud tainasse ja küpseta kas 2 või 4 kooki
korraga. Paari
minutiga peaks kook olema pealt kuldpruun - siis on aeg pannkook ümber keerata.
Isegi siis, kui keskelt paistab tainas mitte päris küpsenud.
Aseta koogid
suurele taldrikule ja kata fooliumiga. Hoia neid soojas, kuni
Kõik koogid tehtud.
Nüüd sega suhkrut,
vett ja kookospiima väikeses potis madalal
temperatuuril kümne
minuti jooksul, kuni suhkur on lahustunud. Vala kaste
kannu. Serveeri
kastmega piserdatud pannkooke kohe. Lisada võib veel
ka kookoshelbeid,
banaaniviile, šokolaadikastet, jäätist. Peale
võib pigistada
laimimahla.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar