Neljapäev, 12. oktoober 2017

4.a kokkab köögis

Pitsakeerud

500 g lehttainast
3-4 sl ketšupit
100 g riivitud juustu
50 g suitsuvorsti või sinki
1 sl pitsamaitseainet 

Kui kasutad külmutatud lehttainast, võta see vähemalt kolm tundi enne küpsetamist sulama.
Rulli tainas veidi õhemaks (umbes 0,5 cm).Määri tainas üle ketšupiga, pane selle peale kas õhukeseks viilutatud või peeneks hakkitud vorst või sink. Puista kõik üle pitsamaitseaine ja juustuga. Keera tainas rulli ning lõika noaga rullist väikesed kettad. Aseta need küpsetuspaberile ja küpseta umbes 180-kraadises ahjus 20 min. 

Tegime ka mannapudrust pubertit, see maitses väga hea! Retsept on blogis juba olemas, vaata sealt.
Poisid valmistasid pubertit, mis maitses ülihea. Tüdrukud küpsetasid pitsakeerud, mis sulasid suus. Oleme juba nii suured, et blogisime ise!

ine

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar