esmaspäev, 16. aprill 2018

Frikadellisupp ja kohupiimakook

Frikadellisupp

Pane vesi keema, aseta vette puljongikuubik. Haki porgandid ja küüslauguküüs väikesteks kuubikuteks ja pruunista eraldi pannil või sees poolpehmeks. Koori kartulid ja tükelda kuubikuteks ning aseta keevasse puljongisse. Koori vaht kartulitelt. Kui kartulid on poolpehmed, siis lisa külmutatud aeduba ning frikadellid. Kui frikadellid on valmis, siis lisa porgandikuubikud. 

Kohupiimakook juubeli tordipulbriga

Ained:
Juubeli tordipulber
2 kohupiimatoru
1 pakk 10% hapukoort
3 muna
maasikaid või külmutatud marju

Klopi munad, lisa kohupiim ja hapukoor. Määri koogivorm võiga, pane põhja õhuke kiht pulbrit, seejärel kiht kohupiima ja natuke marju. Korda neid kihte seni, kuni kohupiim on otsas. Pealmiseks kihiks jääb kohupiim. Pane kõige peale võitükikesi ja küpseta 45 min 200 kraadi juures.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar