Pühapäev, 15. aprill 2018

Tomatisupp pruunistatud juustu krutoonidega (7a klass)

Retsept (6-le) 
1 väiksem sibul
2 spl oliiviõli
7-8 suuremat tomatit
balsamico ja tšillikaste maitsestamiseks
soola
1 ciabatta
võid praadimiseks
kõva juustu ( Cheddari) krutoonidele pealeriivimiseks
basiilikulehti supi kaunistamiseks

Valmistamine:
Pruunista tükeldatud sibul ja kuumutatud õlis.
Tükelda tomatid neljaks ning keeta vägeses vees umbes 30 minutit. Maitsesta balsamico ja soolaga. Purusta saumikseriga ettevaatlikult kuum ja maitsestatud tomatihautis.
Ciabatta lõika kuubikuteks ja prae võis krõbedateks ja helepruunideks kuubikutseks ning riivi peale juustu.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar