reede, 11. jaanuar 2019

Hakklihapizza (5a, väikeklass)

Retsept:

1 p  pitsapõhjapulbrit

3 sl  tomatipastat

600 g hakkliha

1 sibul

soola,pipart

250g  riivjjuustu

1 tl  pitsamaitseainet

50 g  maisi

2  tomatit

Valmistamine:


  • Valmista tainas pitsapõhjapulbipaki juhise järgi.
  • Haki sibul.
  • Pane tulisele pannile hakkliha ja hoolitse praadimislabida või kahvli abil selle eest , et ei jääks suuri lihatükke .
  • Praadimise ajal sega ja pööra hakklihatükikesi pannil.
  • Kui liha hakkab pruunistuma , lisa hakitud sibul. Maitsesta liha soola ja pipraga. 
  • Aseta pitsapõhi rasvaainega määritud ahjuplaadile. Määri pitsapõhi tomatipastaga. 
  • Jaota põhjale hakkliha. Raputa peale pitsamaitseainet.
  • Lõika tomatid viiludeks.
  • Aseta hakkliha peale tomativiilud ja mais.
  • Pane pitsa ahju ja küpseta 200-220 C juures 25-30 min.
  • 5 minutit enne pitsa valmimist raputa peale riivjuustu.
  • Serveeri.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar