Retsept:
1 p pitsapõhjapulbrit3 sl tomatipastat
600 g hakkliha
1 sibul
soola,pipart
250g riivjjuustu
1 tl pitsamaitseainet
50 g maisi
2 tomatit
Valmistamine:
- Valmista tainas pitsapõhjapulbipaki juhise järgi.
- Haki sibul.
- Pane tulisele pannile hakkliha ja hoolitse praadimislabida või kahvli abil selle eest , et ei jääks suuri lihatükke .
- Praadimise ajal sega ja pööra hakklihatükikesi pannil.
- Kui liha hakkab pruunistuma , lisa hakitud sibul. Maitsesta liha soola ja pipraga.
- Aseta pitsapõhi rasvaainega määritud ahjuplaadile. Määri pitsapõhi tomatipastaga.
- Jaota põhjale hakkliha. Raputa peale pitsamaitseainet.
- Lõika tomatid viiludeks.
- Aseta hakkliha peale tomativiilud ja mais.
- Pane pitsa ahju ja küpseta 200-220 C juures 25-30 min.
- 5 minutit enne pitsa valmimist raputa peale riivjuustu.
- Serveeri.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar