Retsept:
500 g pärmilehttainast
6 sl tomatipastat
500 g tükeltatud viinereid
250 g riivitud juustu
1 lahtikloppitud muna
1 tl pitsamaitseainet
Valmistamine :
- Rulli lehttainas kergelt jahusel laual 30x35 cm ristkülikuks. Määri peale tomatipastat,jättes 1 cm servadest puhtaks.
- Laota tükeldatud viinerid ühtlaselt taignale, siis puista peale riivitud juustu.Rulli laiemast otsast tihedasti rulli.Lõika terava noaga võrdse paksusega rullid.
- Laota rullid küpsetuspaberile kaetud ahjuplaadile. Pinselda pealt munaga,puista peale pitsamaitseainet.
- Küpseta 200-kraadise ahjus 12-15 minutit, kuni saiakesed on kerkinud ja kuldpruunid.
- Lase saiakestel enne serveerimist 5-10 minutit jahtuda.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar