Pulgakoogid
Vaniljekeeksi pulbrit100g võid
140 ml vett
200g maitsestamata toorjuustu
1 sl suhkrut
poole sidruni koor
Kate:
200g tumedat šokolaadinonparelle ja suhkrumassist liblikaid
Valmistamine:
1. Valmista keeks pakendil oleva juhendi järgi, selleks sega külm vesi ning sulatatud või keeksipulbrisse. Sega ühtlseks ning vala küpsetuspaberiga kaetud lahtikäivasse koogivormi ning küpseta 40 minutit 180C juures. Lase keeksil täielikult maha jahtuda. Pudista keeks sõrmedega peenikeseks puruks.
2. Vahusta toasoe toorjuust suhkruga kreemjaks. Lisa sidrunikoor ning sega keeksipurule. Kui valminud segu on veel liiga pudine, lisa veel pisut toorjuustu või hapukoort. Vooli taignast 24 koogipalli ning tõsta sügavkülma pooleks tunniks.
3. Sulata šokolaad, kasta pulk šokolaadisegusse ning torka koogipalli sisse. Tõsta hetkeks sügavkülma, et šokolaad jõuaks ära taheneda.
4. Kasta šokolaadi ning kaunista värviliste nonparellidega.
2. Vahusta toasoe toorjuust suhkruga kreemjaks. Lisa sidrunikoor ning sega keeksipurule. Kui valminud segu on veel liiga pudine, lisa veel pisut toorjuustu või hapukoort. Vooli taignast 24 koogipalli ning tõsta sügavkülma pooleks tunniks.
3. Sulata šokolaad, kasta pulk šokolaadisegusse ning torka koogipalli sisse. Tõsta hetkeks sügavkülma, et šokolaad jõuaks ära taheneda.
4. Kasta šokolaadi ning kaunista värviliste nonparellidega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar