Koostisosad
2 tl seesamiõli (nt Thai-Choice)
keedetud riisi või munanuudleid
4 sl maisitärklist
maapähkliõli või muud mahedamaitselist toiduõli
2 sl ketšupit
1 sl austrikastet (nt Thai-Choice)
2 sl sojakastet
0.5 dl vett
röstitud seesamiseemneid
Valmistamine:
Lõika kanafileed umbes 2 cm tükkideks. Sega kausis sojakaste, riisivein/šerri ja seesamiõli. Lisa kanatükid ja lase vähemalt tund aega maitsestuda.
Puista tärklis kanatükkidele ja sega kergelt läbi, nii et kanatükid oleksid tärklisega kaetud.
Kuumuta väiksemas potis paar cm õli, friti kanatükid jaokaupa ümberringi kuldseks. (Kontrolli, et kanatükid on läbinisti küpsed, vajadusel tõsta või alanda õli temperatuuri).
Sega kastmeained vokkpannil või potis, kuumuta keemiseni ja lase veidi pakseneda.
Pane kanatükid kastmesse ja kuumuta läbi. Puista peale seesamiseemneid. Serveeri riisiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar