teisipäev, 29. september 2020

Kõrvitsapüreesupp sulatatud juustuga

 Koostisosad:

1 kg puhastatud ja tükeldatud kõrvitsat

500 ml köögiviljapuljongit

200 g naturaalset Merevaigu sulatatud juustu

2 küüslauguküünt

jupp ingverit

1 sibul

oliivõli


Valmistamine:

1. Haki sibul, ingver ja küüslauk peenelt ning pruunista neid veidi paksupõhjalises potis, kuumas oliiviõlis klaasjaks.

2. Hauta kõrvits puljongis pehmeks. Lisa lõpupoole, kui kõrvits on peaaegu pehme, ka sulatatud juust ja oliiviõlis pruunistatud sibul ning hauta segades veel veidi.

3. Maitsesta soola ja pipraga ning püreeri blendris, köögikombainis või saumiksriga.

4. Serveeri kohe koos kõrvitsaseemneõli, kõrvitsaseemnete ja tüümianiga!

Nipp: Eriti toeka eine saad kui lisad supile pruunistatud suitsuliha või peekonit ja ciabattaviilud!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar