teisipäev, 13. veebruar 2018

Tomatikreemise leemega kana-juustu-spinati-gnocchi-supp (http://toidutare.ee/argitoidud/1B6C7)

100 g toorjuustu
75 g võid
2 tk küüslauguküünt
2 dl kohvikoort
1 dl päikesekuivatatud tomateid
250 gr juustuga täidetud pastat (ravioolid)
1l kanapuljongit
200 gr suitsu- või grillkana
100 gr beebispinatit
Cayenne'i pipar
Riivitud muskaatpähkel
riivitud parmesani

1. Kuumuta pannil või, lisa toorjuust ja kuumuta, kuni see ära sulab. 
Lisa päikesekuivatatud tomatid, purustatud küüslauk ja kohvikoor ning 
keeda 2–3 minutit, et kaste pisut pakseneks.

2. Samal ajal keeda pasta (vastavalt pakendil olevale juhendile) ja nõruta.

3. Sega kastrulis puljong ja kaste. Lisa tükeldatud kana ja kuumuta keemiseni. 
Alanda kuumust ja hauta 5 minutit. Lisa pasta ja väiksemaks rebitud spinatilehed. 
Hauta veel 1–2 minutit.

4. Maitsesta soola, muskaadi ja Cayenne’i pipraga. Serveeri riivitud parmesaniga.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar