![]() |
traditsiooniline küpsisetort - 5.a klassi tüdrukute kätetöö |
Vooderda vorm küpsetuspaberiga ning pane ahi 170 kraadi peale kuumenema.
Sulata veevannis šokolaad ja või. Klopi munad kergelt suhkruga läbi, lis pähklid. Jahuta natuke šokolaadi ja võisegu ning kalla klopitud munade juurde. Samuti lisa jahu ja sega tainas ühtlaseks. Kalla kooguvormi.
200 gr riivjuustu
1 muna
1sl nisujahu
riivsaia
õli
Valmistamine: klopi muna lahti, lisa riivjuust ja jahu, sega läbi ning veereta pallikesteks. Seejärel veereta pallikest riivsaia sees ning aseta lusikaga ettevaatlikult kuuma õli sisse (pliidil). Küpseta kuldpruuniks.
Kevadrulle saab süüa riisipaberiga, lavaššiga või filotaignaga. Meie tegime küpsetatud kevadrulle lavaššiga ja värskeid riisipaberiga.
![]() |
3. Lõika umb 5cm pikkusteks ribadeks porgand, kurk, kapsas. |
![]() |
küpseta kevadrulle 200 kraadi juures umb 10 min |